Reşitpaşa Spor Kulübü, A takım ve altyapı düzeyinde çifte şampiyonluk yaşayarak Sarıyer’in gururu oldu. Gazetemize açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adnan Güven, “Aldığımız başarıların tesadüf olmadığını bu yıl kazandığımız iki şampiyonlukla bir kez daha kanıtladık” dedi.

ÖZEL HABER: AHMET CİRİK

Sarıyer’in köklü spor kulüplerinden bir tanesi olan Reşitpaşa, çifte şampiyonluk sevinci yaşıyor. 1. Amatör Küme 10. Grup’ta yer alan Reşitpaşa Spor Kulübü A takımı, şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükseldi. Alt yapı liglerinden B Kategorisi 12. Grup’ta mücadele eden Reşitpaşa U14 takımı da şampiyonluk kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

"8 kategoride önemli başarılara imza atıyoruz"


1960 yılında kurulan ve 1990’lı yılların başında federe olan kulüp, Sarıyer’in en köklü spor camiaları arasında yer alıyor. Kazandıkları başarılarla tüm Sarıyer’i gururlandıklarını kaydeden Reşitpaşa Spor Kulübü Başkanı Adnan Güven, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Güven, “Kulübümüz 8 kategori ile önemli sportif başarılara imza atıyor. Bu sezon A takım ve U14 takımımız bizlere çifte şampiyonluk sevinci yaşattılar. A takım Teknik Direktörümüz Çetin Kara ve alt yapıdan sorumlu antrenörümüz Turgay Kayış’a şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

"Hedefimiz üst liglere çıkmak" 


Reşitpaşa’nın 350’ye yakın lisanslı sporcusuyla futbolcu fabrikası olduğunu belirten Başkan Güven, “Aldığımız başarıların tesadüf olmadığını bu yıl kazandığımız iki şampiyonlukla bir kez daha kanıtladık. Önümüzdeki sene Süper Amatör’de mücadele edecek olan A takımımıza gerekli transferleri yapmak için kolları sıvadık. Hedefimiz istikrarlı bir şekilde ligde tutunmak ve sonrasında üst liglere çıkmak” ifadelerini kullandı.