Öğrencilerin dört gözle beklediği yarıyıl tatili, karnelerin dağıtılmasıyla başladı. Sarıyer protokolü, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

2017-2018 eğitim-öğretim yılının 1’inci dönemi, karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi. Tüm yurtta olduğu gibi Sarıyer’de de karne sevinci yaşayan öğrencilerin heyecanına ilçe protokolü, veliler ve eğitimciler ortak oldu. Ayazağa Uğur Erkey İlkokulu’nda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz verdi.
GENÇ’TEN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE VURGUSU

Törende konuşan Belediye Başkanı Şükrü Genç, öğrencileri kutlayarak başladığı konuşmasında, anne ve babalara önemli tavsiyelerde bulundu. Başkan Genç, “Gençlerimizin hayatını karartan uyuşturucu maddelere karşı uyanık olmamız gerekiyor. Çocuklarımızı koruyalım ve bu konuda bilinçlendirelim. Çünkü bağımlılığın tedavisi çok zor. Bu alışkanlığının oluşmaması için el ele vermemiz şart. Bütün devlet kurumları ve belediyemiz uyuşturucuya karşı savaşta hazırız. Kaybedeceğimiz her çocuğun bedelinin çok ağır olacağını unutmamalıyız” dedi.