Sarıyer’in sevilen simaların Ozan Salcan, Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu ziyaret ederek,  Ozan Restaurant’ın geçmişten bugüne olan kalitesini paylaştı. Ayrıca Sarıyer Spor Kulübü’nün 75. yılında yeni sezon öncesi başarılar diledi. 


ozan 1Sarıyer’de 23 yılı aşkın süredir hizmet veren Ozan Restaurant’ın Sahibi Ozan Salcan, gerek sporcu kimliği, gerekse işletmeci kimliğiyle Sarıyer’in en güzel yerinde işletmecilik yapmaya devam ediyor.

Ozan Restaurant İstanbul Boğazı’nı, Marmara ve Karadeniz’in buluştuğu benzersiz bir açıdan seyredip, ailenizle ve dostlarınızla hoşça vakit geçireceğiniz özel bir mekan. 1992 yılından beri hizmet veren Ozan Restaurant, 10.000 m2 üzerine kurulu bir turizm tesisine sahip.

Tesisin 1000m2’si kapalı, 1000 m2 ise kır düğünü için özel olarak dizayn edilmiş. Tesis bahçe kısmında gerçekleşmesi düşünülen kır düğünü organizasyonlar için olumsuz hava şartlarını göz önünde bulundurarak tüm riskleri ortadan kaldırmak adına kapalı salon da misafirlerimize özel olarak, isteğe göre hazırlanıyor.ozan  2

Boğaz’da Kır Düğünü Ayrıcalığı


300 araç kapasiteli ücretsiz otopark, kış aylarında içinizi ısıtacak sıcacık bir şömine, çayınızı ve kahvenizi keyifle içebileceğiniz Cafe bölümü, içkinizi rahatlıkla yudumlayabileceğiniz bar, İstanbul’u farklı bir açıdan seyredebileceğiniz panoramik teras bölümü, çiçek ve yeşilliklerle donatılmış huzur dolu bir bahçe ve minyatür süs havuzu bulunuyor.

İstanbul En Güze Ozan’dan Görünür

İstanbul’un en iyi manzarasına sahip Ozan Restaurant, davet ve etkinlik organizasyonlarına ev sahipliği yapmakta, aynı zamanda Ala Carte hizmeti vermektedir.

ozan 5Ozan Restaurant olarak kır düğünü, davet, nişan, sünnet düğünü, kurumsal, şirket yemekleri, doğum günü, lansman, tanıtım ve tüm organizasyonlarda en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirten Salcan, “Özlemini duyduğunuz her şey, gece mavisinin denizle kucaklaştığı Ozan Restaurant’ta sizi bekliyor olacak. Sarıyer’in seyir terası konumunda olan Ozan Restaurant geniş konumu ve muhteşem manzarasıyla ayrıcalığını keşfetmeye davet ediyoruz.”

Düğün ve Organizasyonlarda İlk Sıralarda Yer Alıyor

Salcan," Babam Hüseyin Salcan’dan aldığım bayrağı bugün daha da ileriye taşıyarak kalitemizi her geçen gün daha da artırıyoruz. ozan 6Sarıyer’de 23 yıldır hizmet veren restaurantımız Sarıyer’in düğün organizasyonu olarak ilkler arasında yer almaktadır” şeklinde konuştu.

Ozan Salcan: Sarıyer Spor Kulübüne Her türlü desteğe Hazırım


Restaurant hakkında verdiği bilgilerin ardından formasını giydiği Sarıyer Spor Kulübü’nün 75. yılında Sarıyer’in 2015 - 2016 futbol sezonunda başarılar diyerek şunları söyledi: “Burada doğup büyüyen ve bu şanlı kulüpte futbol oynayan biri olarak Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e desteklerinden dolayı sporsever ve kulübün taraftarı olarak teşekkür ediyorum. Kulübümüzün 75. yılında mutlu sona ulaşmak için şahsım ve tüm arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi belirtmek isterim.”

Salcan: Herkes Sarıyer’i Sahiplenmeli


Başarının sadece maddi olarak gelmeyeceğinin vurgulayan Salcan, “ Sporu özellikle futbolu seven herkesin bu yıl da Sarıyer’in yanında olmalı. Büyüklerimiz elinden gelen her şeyi yaptı şimdi sıra bizlerde” dedi.

 

Kilyos Yolu Boğaziçi Cad. No:32 Sarıyer

www.ozanrestaurant.net - 0212 342 35 92 - 93