Sarıyer’in sevilen muhtarlarından Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, örnek olacak sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.


 

aysin günerDaha öncede yaptığı birçok projeyle isminden sürekli söz ettiren ve yardımseverliğiyle bilinen Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, Sarıyer’de faaliyet gösteren esnaflarla yaptığı görüşmeler sonucu yardıma muhtaç kişilere yardım ediyor.

Yardım kartları dağıtılıyor


Sarıyerli esnaflarında duyarlılık gösterdiği projede, iş adamları ve yardımsever vatandaşların bir araya gelerek, yardım kampanyası düzenlendi. Toplanan paralar havuza atılıp, yardıma muhtaç kişilere erzak, giyim, şarküteri gibi alışverişlerinde kullanılıyor.

Çınar: Yardımlarımız devam edecek


Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Çınar,“ Sarıyerimizde bulunan nadide iş adamları ve yardımsever insanlarımızla birlikte, yardıma muhtaç ailelerimize ufakta olsa destek olmaya çalışıyoruz. İnsani her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için 2Sarıyerli esnaflarımızla varılan mutabakat sonucu alışveriş yapabilirler. Bu tür yardımlarımız devam edecek. Bizlere bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güner ve Çınar’dan yardım eli


Yenimahalle’de tek odalı bir ev de 3 çocuğuyla yaşayan Zeynep Gülün Güngör’e Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aysin Günen ve Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar yardım elini uzattı.

Yalnız bırakmadılar


Zor şartlar altında 3 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren obezite hastası Zeynep Gülün Güngör’e yardım eli uzatıldı. Evinde çıkan yangın sonrası Yenimahalle muhtarı Ahmet Çınar ve Meclis Üyesi Aysin Günen tarafından ziyarette bulunuldu. Ziyaret sonucu mağdur durumda bulunan Güngör’ e maddi ve manevi destek verildi.