Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Sarıyer Şenliği öncesi gazetemizi ziyaret ederek, Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanolu’na Eylül ayında düzenlenecek olan etkinlik hakkında önemli bilgiler paylaşarak, tüm Sarıyerlileri etkinliğe davet etti.


HittFestSarıyer’in en önemli dernekleri arasında yer alan ve Sarıyer’de birçok önemli projeye imza atan Sarı Platform Derneği, 4-5-6 Eylül tarihlerinde Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda düzenlenecek olan Sarıyer Şenliği ile alışveriş, müzik ve eğlenceye doyacak. Gazetemizi ziyaret ederek,  Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na şenlik hakkında bilgi veren Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, tüm Sarıyerlileri şenliğe davet etti.

Bakır: Amacımız Sarıyer’i tanıtmak


Gazetemize açıklama yapan Bakır, “Sarıyerlilerin şenlikle bir araya geleceği, eğleneceği hoşca vakit geçireceği bir etkinlik. Özellikle kadın ve çocukların sosyal etkinliklerini gerçekleştirebileceği etkinliğe 150 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Eğlence ve alışverişin dışında Sarıyer’in tanıtılması konusunda önemli katkılar olacaktır. Düzenlediğimiz etkinlikle, İstanbul’un hatta Türkiye’nin en güzel ilçesi olan Sarıyer’in hem uluslarası hem de Türkiye çapında tanıtılması sağlanmış olacak” dedi.