MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Sarıyer Sivaslılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Genç ile bir araya gelen Adan, 1 Kasım genel seçimleri için destek istedi.


sasider

1 Kasım genel seçimleri kapsamında çalışmalarını Sarıyer’de yürüten MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Sarıyer Sivaslılar Derneği’ni yeni binasında ziyaret etti. Dernek yönetimi ile bir araya gelen Adan, ülkenin genel durumu ve 1 Kasım genel seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Genç: Sizi Bakan olarak görmek isteriz


Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren SASİDER Başkanı Ali Genç, “Uzun yıllardır tanıdığım ve sözünün eri olan Sayın Adanı burada ağırlamaktan gurur duyuyorum. Umuyorum ki 1 Kasım genel seçimlerinden sonra kendisini Bakan olarak görürüz” ifadelerini kullandı.

Adan: Bu siyasi parti değil, ülke meselesi


sasider


Ülkenin genel durumunu değerlendiren Adan, “Ülkemizde yaşananları hepimiz üzülerek takip ediyoruz. 1 Kasımda herkesin üstüne düşeni yapması gerekiyor. Bu herhangi bir siyasi partinin meselesi değil, ülkenin meselesidir. Herkesin elini taşın altına koyup bu gidişata bir dur demesi gerekiyor” diyerek herkesi 18 Ekimde Yenikapı’da düzenlenecek olan mitinge davet etti.

 Adan’dan Sivaslılara övgü


İstanbul’da Sivaslıların bir arada olduğunu görmekten mutlu olduğunu ve birlik beraberliklerinin devam etmesi gerektiğini söyleyen Adan, şöyle konuştu:“Sivaslıların olduğu her yerde Bayrağımız dalgalanır, yiğitçe mertçe savunur. Vatana, Bayrağa sahip çıkar. Sayın Ali Genç’te Sivaslıların tüm özelliklerine sahip dürüst bir adam.”

sasiderZiyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ın yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi İbrahim Ünal, MHP İstanbul Hukuk ve Seçim işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Haluk Sonsuz, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel, FSM Muhtarı Osman Karaçam, Gümüşdere Muhtarı Abdullah Gündoğdu ve Ferahevler Muhtarı Turan Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Haberin geniş hali gazetemizin 88. sayısında yer alacaktır...