Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi özel oranlarla 120 aya kadar vadeli satış kampanyası başlattı.


Siyahkalem A.Ş.’nin Emlak Konut GYO güvencesiyle Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi, 22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında geçerli olmak üzere projeye özel oranlarla 120 aya kadar vadeli satış kampanyası başlattı. Emlak Konut GYO güvencesiyle Siyahkalem A.Ş. tarafından Zekeriyaköy’de inşa edilen KÖY projesinde satışlar devam ediyor. 467 bin metrekare alan üzerinde 1.167 konut ve 15.000 metrekarelik bir çarşıdan oluşan KÖY projesinden konut sahibi olmak isteyenler için sadece 25 gün geçerli olan özel fırsatlı satış kampanyası başladı.

22 Ağustos -15 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirecek kampanyadan yararlanmak isteyenler için anlaşmalı banka veya finans kurumlarıyla 60 aya 0,38, 84 aya 0,57 ve 120 aya 0,68 avantajlı kredi oranları sağlanıyor.  1,3 milyar TL yatırım değerine sahip olan KÖY’de konutların yanı sıra 15 bin metrekare kiralanabilir alana sahip açık hava konseptli bir çarşı olan ÇarşıKÖY yer alıyor.

ÇarşıKÖY’de uluslararası markaların yanı sıra yöreye özgü farklı damak tatlarına uygun restoranlar, kafeler, süpermarket, veteriner, organik pazarın yanı sıra son teknolojiye sahip sinema salonları bulunuyor.  Proje bünyesi ve donatı alanları içinde anaokul, ilköğretim okulu, sağlık  merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla sosyal tesis, açık basketbol, tenis ve benzeri spor alanları ile 3,5 km’lik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru yer alıyor.