Kısa bir sürede Sarıyer’le bütünleşen Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer’in güzel olduğu kadar hizmet için de müsait bir ilçe olduğunu ifade ederek, hizmet mesajı verdi. Eğitim hizmetlerinin altını çizen Kaymakam Bilgin, öncelikli hedeflerinin eğitime yatırım olduğunu söyledi.


Yaklaşık iki ay önce Sarıyer’de göreve başlayan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, kısa sürede adeta Sarıyer ile bütünleşti. Sırasıyla Çankırı’nın Şabanözü, Malatya’nın Kale, Kırıkkale’nin Yahşihan, Sivas’ın Şarkışla, Afyonkarahisar’ın Emirdağ, Çorum’un Sungurlu, Ankara’nın Polatlı ilçelerinde görev yapan Kaymakam Bilgin, eğitime verdiği önemle tanınıyor.

kaymakamSarıyer’de kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Bilgin, Sarıyer için hizmet vurgusu yaptı. Katıldığı programların tamamında eğitim hizmetlerinin gerekliliğine işaret eden Bilgin, görev süresi boyunca Sarıyer’e en büyük hizmetlerinin eğitim alanında olacağını söyledi. Sarıyer’de var olan eğitim kalitesini daha da yükselteceklerinin mesajını veren Bilgin, “Eğitim alanındaki eksiklikleri ve ihtiyaçları kısa, orta ve uzun vadede ele alarak bu alandaki sorunların mutlak çözümünü sağlayacağız. Sarıyer’de hizmet yapan yeni müdürlerimiz olmak üzere tüm eğitim hizmetlerinde çalışan öğretmenlerimizle bir araya gelip tanışacağız. Sorunlarını kendilerinden dinleyeceğiz. Okullarımızın eksiklerini böylece yerinden tespit edip müdahale edeceğiz. Her okulumuzu ziyaret ederek güçlü bir iletişim sağlayacağız” dedi.

Eğitime proje


Eğitimle ilgili önemli projelerinin olduğunu da ifade eden Kaymakam Bilgin, “Devlet memurluğu hayatım boyunca hep eğitimi önemsedim. Görev yaptığım yerlerde bu yönlü projeler gerçekleştirdik. Birçok yere okullar kazandırdık. Şimdi sıra Sarıyer’e geldi. Önümüzdeki dönemlerde Sarıyer’de var olan eğitim kalitesini daha yükseğe çıkartacak projeleri hayata geçireceğiz. Hep beraber Sarıyer için çalışalım” diye kaydetti.