ÖZEL HABER: AHMET CİRİK

Sarıyer’in ilk yarı performansını değerlendiren Teknik Direktör Bahri Kaya, transfer süreciyle ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, “Kadro kalitesini biraz artırırsak 30’un üzerindeki bir puan bizi play-off’a taşıyabilir” ifadesini kullandı.

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, Lacivert-Beyazlıların ilk yarı performansını değerlendirerek, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlk yarıdaki sıralamadan teknik heyet olarak memnun olmadıklarını dile getiren Kaya, “Maalesef 2’nci haftadan sonra gelen önemli sakatlıklar bizi olumsuz etkiledi. Geçen sezon takımımızda 30-34 maç oynayan 4-5 oyuncumuz sakatlıklarla mücadele etti. İlk yarı bize yalnızca 3-4 maç destek verebildiler. Yeni transferlerden de 30-34 maç oynayabilecek 2-3 oyuncumuz sadece 4-5 maçta oynayabildiler. Kadro sıkıntısı yaşadığımız bir dönemde meydanda gelen bu sakatlıklar bizi çok etkiledi” dedi.
“8 DEPLASMANDA 1 GALİBİYET ALABİLDİK”

Deplasmanda maç kazanmakta zorlandıklarının altını çizen Teknik Direktör Bahri Kaya, “İç saha performansımız genel itibariyle iyiydi. Ancak dış sahada istediğimiz sonuçları alamadık. 8 deplasman maçının 1’inde galip gelebildik. Şampiyonluğa oynamak isteyen bir takım için oldukça kötü bir performans. Bir de üst sıralarda bulunan 4-5 takımla yaptığımız maçlarda hiç puan alamadığımız bir ilk yarı geçirdik” diye konuştu.
“BAŞKANIMIZ BİZİMLE BERABER”

Sarıyer yönetiminin aldığı olağanüstü kongre kararını değerlendiren Kaya, “Devre arasına girerken bir kongre kararı alındı. Mevcut başkanımız Saffet Akkoyun, tekrar aday olduğunu ve bizi yalnız bırakmayacağını söyledi. Başkanımızın yeniden seçilerek bizimle beraber olması beni çok mutlu etti” dedi. İkinci yarı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Bahri Kaya, şunları kaydetti: “3 günlük bir iznin ardından hemen ikinci yarı çalışmalarına başladık. İlk yarı sakatlıkları olan oyuncularımız, ikinci yarı sakatlıklarını atlatmış bir şekilde bizlerle beraber olacaklar.”
3 MEVKİYE 6 TRANSFER

Basına yansıyan transfer haberlerine açıklık getiren Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, “Kadromuza 2 defans, 2 orta saha ve 2 forvet olmak üzere ilaveler yapmak istiyoruz. Oyuncu sayımızı 24-25’e çıkararak kadro derinliği oluşturmak istiyoruz. İkinci yarıda hedefimiz play-off. Son 4 sezondur Sarıyer, ilk yarılara oranla ikinci yarılarda daha fazla puan alıyor. Umudumuz yine aynı yönde. Mevcut kadroyla devam etsek bile daha fazla puan alacağız. Kadro kalitesini biraz artırırsak 30’un üzerindeki bir puan bizi play-off’a taşıyabilir. İnşallah Bodrum maçıyla beraber bu arzumuzu sonuçlandıracak bir seriye başlayacağız” dedi.
“TALİP OLUNAN FUTBOLCULARI BIRAKMAYACAĞIZ”

Değişik kulüplerin, kadrodaki bazı oyunculara ilgi gösterdiğini dile getiren Kaya, şunları kaydetti: “Serkan Balcı, Emrah, Yaser, Serdar Kulbilge gibi bireysel performansı iyi olan oyuncularımızı isteyen takımlar olduğunu biliyoruz. Şu an itibariyle bu futbolcularımızı bırakmayacağımız. Adı geçen oyuncularımızın da bizden bir memnuniyetsizliği yok. Sarıyer’i seviyorlar. Ama son dakika da hepimizin gündemi dışında farklı bir gelişme olursa bir şey diyemem.”
KAYA İSTEDİ YÖNETİM DÜĞMEYE BASTI

Öte yandan Teknik Direktör Bahri Kaya’nın raporu doğrultusunda düğmeye basan yönetim; Günay Şakar ve daha önce kadro dışı bırakılan Hakan Soylu’nun sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti. Lacivert-Beyazlılar; Bandırmaspor’dan Adem Koçak, Karacabeyspor’dan Ozan Solak ve Altınordu’nun Ümit Milli futbolcusu Yusuf Arslan’ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.