116’ncı sayımız çıktı! Sarıyer basınında istikrarlı bir şekilde yayıncılık faaliyetini sürdüren tek gazete olan Sarıyer Posta, ilk sayısında olduğu gibi yeni sayısında da, ilçenin gündemini Sarıyerlilerle birlikte belirlemeye devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana halkın çıkarları doğrultusunda; bağımsız, ilkeli, dürüst, tarafsız ve nitelikli yayıncılık anlayışından ödün vermeyen Sarıyer Posta, 116’ncı sayısıyla da sadece Sarıyer’e değil Türkiye’ye örnek olmayı sürdürüyor. İlçede istikrarlı bir şekilde yayıncılık faaliyetini sürdüren tek gazete olan Sarıyer Posta, Boğaz’ın incisi Sarıyer’in daha da güzelleşmesi, vatandaşların beklenti ve talepleri doğrultusunda daha da yaşanabilir olması için yeni sayısında da birbirinden önemli haberlere imza attı.

“Sorunlarını çözmüş bir Sarıyer için…”


Sarıyer basınında kendilerini bir numara yapan başarıların; objektif ve istikrarlı yayıncılık anlayışlarından kaynaklandığını ifade eden Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Sarıyer basınının tartışmasız öncü gazetesi olduğumuzun bilinci ve sorumluluğuyla hareket ediyoruz. 10 yıldır olduğu gibi bugün ve gelecekte de ilçemizin meselelerini, vatandaşlarımızın taleplerini sayfalarımızda yer vermeyi sürdüreceğiz. Halkımızın sorunlarını yetkililere duyurmak ve sorunlarını çözmüş bir Sarıyer’in var olmasına gazeteciliğimizle katkı vermek hedefiyle, ilçemizin gözü kulağı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.