Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret ederek, hediye ettiği kartal heykelinin açılışını yaptı.


gençSarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,  Sarıyer’de yaşayan Beşiktaşlıları tek bir çatı altında toplamak için Kasım ayında faaliyete giren Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti. Genç, ziyaretinde Beşiktaş’ın simgesi olan ‘Kartal’ heykeli hediye etti. Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Birol Yılmazel ve Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan Cevahir, kendilerini ziyaret eden Başkan Genç’e üzerinde adının yazılı olduğu 10 numaralı formayı hediye etti. Gencinden yaşlısına, siyah beyaza gönül veren taraftarların hazır bulunduğu ziyarette Başkan Genç, Dernek Başkanı Birol Yılmazel ve Yönetim Kurulu ile birlikte pasta kesti. Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’nin ziyaretine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcıları Semra Kartal, Gökan Zeybek ve İsmail Erdem de katıldı.

Genç: Beşiktaş Taraftarı gönüldaştır


genç bjkBeşiktaş Spor Kulübü’nün Türk spor tarihindeki yerinin yadsınamayacağını belirten Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sportif başarılar olur, olmaz ama toplumdaki yeri itibariyle Beşiktaş gönüllerin takımıdır. Böyle bir camianın taraftarı olduğunuz için sizleri canı gönülden kutluyorum. Beşiktaş takımının taraftarının en önemli özelliği gönüldaş olmalarıdır. İnsan Galatasaraylı, Fenerbahçeli olur ama Beşiktaşlıların takımları ile gönüldaşlıkları vardır. Sporun gençlerin uyuşturucuya yönelik mücadelesinde önemli bir yeri var. Yerel yönetim anlayışıyla yaşamı çok önemsediğimiz için üzerimize düşeni yapacağız, sizlerinde bu çatı altında yapmanızı istiyorum” dedi.

Hatıra Defteri’ne duygularını yazdı


baskan-gencten-besiktaslilara-ozel-heykeBeşiktaş marşları eşliğinde Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kartal heykelinin kurdelesini açan Başkan Genç daha sonra, “Hedeflediğimiz birlik, beraberlik, huzur, dayanışma ve barış ortamının sporda da egemen olması dileklerimle Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’nin bu görevi sonuna kadar götüreceklerine inanıyorum” diyerek hatıra defterine duygularını yazdı.