CHP Sarıyer İlçe Örgütü’nün “2015 'te Sarıyer'den Ankara İktidarına'' sloganıyla düzenlediği dayanışma yemeği yoğun bir katılımla Sheraton İstanbul Maslak’ta gerçekleşti.


Yemekte konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkullu, “Bu dayanışma ortamını ve ruhunu umuda çevireceğiz. 29 Mart’ta kadar sürdüreceğimiz bu dayanışma ruhunu 7 Hazirana taşıyacağız. Hepinizi CHP’nin iktidarı için, halk iktidarı için, solun iktidarı için ayağa kalkmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

2CHP Sarıyer İlçe Örgütü’nün “2015'te Sarıyer'den Ankara İktidarına'' sloganıyla düzenlediği dayanışma  yemeği Sheraton İstanbul Maslak’ta gerçekleşti. Siyasi mesajların verildiği yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkullu, Ercan Karataş, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, ilçe yöneticileri, Milletvekili aday adaylarından Dr. Cengiz Alp, Hasan Söyler, Mehmet Sevigen, Hülya Güntaş, Güner Şahin’in yanı sıra çok sayıda milletvekilli aday adayları ile partililer katıldı. Yoğun katılım olduğu ve coşkulu geçen gece halaylarla başladı. Partiler omuz omuza halay geçerek dayanışma mesajı verdi.

Deniz: Bu ülkede faşist bir iktidar var


5Çekilen halaylardan sonra gecenin anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. İlk olarak söz alan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, sözlerine konukları selamlayarak başladı. Bir yıldan beri seçim süreci yaşadıklarını ifade eden Deniz,  30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Türkiye’de alınan oy ortalamasını yeterli olmadığını ancak Sarıyer’de AK Parti’ye 24 bin oy farkı atarak CHP’nin ikinci iktidarını yaşadığını söyledi.   Devlet içinde çeteleşmenin sürdüğüne çeken Deniz, “Hırsızlık hukuksuzluk, adam kayırma sürüyor.  En son 3 tane bakanlarını aklamak istediler. Yasa değiştirme alışkanlığı devam ediyor. Ve 13 yıldan beri bu ülkede faşist bir iktidar var” şeklinde konuştu.

Genç: İktidarın yolu çalışmak


7Daha sonra söz alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak, önemli mesajlar verdi. İktidar olmanın çalışmakla mümkün olacağını ifade eden Genç, “İlçe olarak güzel çalışmalar var. Ortada bir coşku bir heyecan var. Toplumun bizden beklentileri var. Ön seçim sürecindeki birlik ve beraberlik coşkusunu 29 Mart’tan sonrada sürdürmeliyiz. CHP iktidar olan kadar bu coşkumuz devam etmeli. Türkiye halkı CHP’nin iktidarını bekliyor. Başta ilçe Başkanımız Mehmet Deniz olmak üzer tüm ilçe yönetimine ve bu coşkuya katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

Yemek gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

işte o yemekten kareler:

8

 

 

 

3

4

9