Sarıyer Belediyesi ve Fujifilm iş birliği ile düzenlenecek ‘Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi’ tüm fotoğraf tutkunlarını 17 Haziran’da Nejat Uygur Sahnesi’ne bekliyor.
Yaşamın her alanına uzanan, her kesime eşit ve erişilebilir hizmet sunan Sarıyer Belediyesi, “Dört Mevsim Yaşayan Sarıyer” konulu fotoğraf yarışması öncesinde “Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi” ne ev sahipliği yapacak.

EKİPMAN DESTEĞİ FUJİFİLM’DEN

2016-2017 tarihlerinde Sarıyer’de çekilmiş fotoğrafların değerlendirileceği yarışmanın ön çalışması niteliğinde olacak atölye, Fujifilm’in eğitmen ve ekipman desteği ile 17 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 10.00’da Nejat Uygur Sahnesi’nde gerçekleşecek. Atölyenin hemen ardından katılımcılar sahaya çıkarak workshop tamamlayacak.

 FOTOĞRAFÇILIĞIN PÜF NOKTALARI ANLATILACAK

Fotoğraf sanatına ilgi duyan amatör ya da profesyonel fotoğrafçılara açık olan atölye ve yarışma Sarıyer’in bir de fotoğraf dili kullanılarak anlatılmasına çok iyi bir fırsat oluşturacak nitelikte. Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi ile yarışmaya katılacak fotoğrafçılara, bu güzellikleri en iyi şekilde anlatabilmenin püf noktalarını anlatılacak.

KAYNAK: FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖNCESİ ATÖLYE