Emirganı Sevenler Derneği, engelli vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.


2008 yılından beri faaliyet gösteren ve birçok başarılı projeye imza atan Emirganı 3Sevenler Derneği, engelli vatandaşlar için İstinye’de kahvaltıda bir araya gelerek, yardım toplantısı düzenledi. Engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla düzenlenen kahvaltılı toplantıda Beyaz Lale Türk Sanat Korosu mini bir konser verdi.

Toplantıya, Sarıyer Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Dereli, Sevim Yalınkılıç ve derneğin eski başkanı Saim Öztürk katıldı.

Öztürk’ün tablosu satışa sunuldu


Derneğin eski başkanı Saim Öztürk, “Köşkleri olan çok zenginimiz var. Önceden kapıları çalıp bağış için yardım isterdik. Ama artık dayanışma içinde olalım istedik. ‘CHP Engelliler Komisyonu’ altındaki bir kardeşimiz için bu toplantıyı yaptık. Ayrıca yapmış olduğum bir resim tablosu da açık artırma yoluyla yardım kuruluşuna destek sağlayacak” dedi.

Hergünsel’den birliktelik vurgusu


2Dernek Başkanı Cafer Hergünsel, yardım toplantısını anlamlı amaç için yapıldığını söyleyerek, “Emirgan halkına buradan çok teşekkür ediyorum. Kampanyamıza duyarsız kalmadılar. Özellikle elbise yardımlarından dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Her ne kadar yardım için de bir araya gelmiş olsak da, bu tür yemekli toplantıların birlikteliğimizi arttırdığını da unutmamak lazım” dedi.

Beyaz Lale Korosu konser verdi


Kahvaltıdan sonra “Beyaz Lale Türk Sanat Korosu” gelen yardımseverlere güzel bir konser verdi. Beyaz Lale’lerin sergilediği performans herkes tarafından beğenildi. Katılımcıların kahvaltı yaparken aynı zamanda keyifli dakikalar da geçirdiği toplantı Öztürk’ün yaptığı tablonun satışıyla son buldu.