TED Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek American Express Challenger Tenis Turnuvası’nın tanıtım toplantısı Sarıyer Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleştirildi.

American Express Challenger Tenis Turnuvası’nın bu yıl 69’uncusu düzenleniyor. Bu kapsamda köklü turnuvanın tanıtım toplantısı da Sarıyer’de yapıldı. Toplantıya Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’la birlikte TED Başkanı Mehmet Tınaz, Direktör Nihat Ulusoy, Fuat Paşa Oteli’nin Genel Müdürü Mahmut Özyardımcı ile sporcular katıldı.

69 YILDIR SÜRÜYOR


Toplantıda konuşan TED Başkanı Mehmet Tınaz, turnuvanın iyi geçmesi temennisinde bulundu. Türk tenisçilerin dünya sıralamasında üst sıralarda yer almasını istediklerini kaydeden Tınaz, turnuvanın 69’uncusunu düzenlediklerini anımsattı.  Federasyon Başkanı Durmuş da dünyanın en iyi organizasyonunu yapmayı hedeflediklerini söyledi. 69 yıl boyunca turnuvada dünyanın en iyi sporcularının ağırlandığını aktaran Tınaz, bu büyümenin katlanarak devam edeceğini vurguladı. Turnuva sonunda 75 bin dolar para ödülü dağıtılacak.