Cumhurbaşkanı Erdoğan, Huber Köşkü'ne giderken güzergah üzerinde bulunan Tarabya Taksi durağını ziyaret etti. Erdoğan'la taksiciler arasında ilginç diyaloglar yaşandı.


cumhurbaskani-erdoganCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki çalışmalarının ardından Yıldız'daki Mabeyn Köşkü'nden çıktı. Huber Köşkü'ne giden Erdoğan, Tarabya’da bir Taksi durağına giderek şoförlerle görüştü. Erdoğan'ı gören bir taksici işe gitmedi.

Vatandaşlarla  fotoğraf çektirdi


Erdoğan'ı götüren konvoy Huber Köşkü'ne giderken Tarabya Yokuşu'nda durdu. Erdoğan önce yol üzerinde bekleyen minibüsçülerle fotoğraf çektirdi. Ardından da Tarabya Taksi Durağına girdi. Burada taksici esnafıyla bir süre sohbet eden Erdoğan, duraktan ayrılırken kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Erdoğan daha sonra aracına binerek Huber Köşkü'ne geçti.

Taksiciyle güldüren diyalog


ek-bilgilerle-cumhurbaskani-erdogan-taksicile-8154241_x_oBir taksici işe giderken kendisini görünce geri döndüğünü söyleyince Erdoğan, "Yolcu ne olacak" diye sordu. Başka bir taksinin gittiğini öğrenen Erdoğan, "Niye ama" dedi. "Sizi görmek için" cevabını alan Erdoğan'ın yüzü güldü. Erdoğan, duraktan ayrılırken kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Erdoğan daha sonra aracına binerek Huber Köşkü'ne geçti.