Minikoza Anakolu, öğrencileri beceri kazandırmaya odaklı BOYEP (Beceri Odaklı Yöm Eğitim Programı) ile 21.yüzyıla hazırlıyor. Öğrencilerin ilgi, yetenek ve becerilerine odaklı özgün eğitim programı ile öz yönetimi yüksek bireyler yetiştiriyor.


anaokuluDeneyimli Eğitimci Süheyla Kiraz, tarafından kurulmuş olan Minikoza Anakolu, öz yönetimi yüksek ve kendi bulunduğu şartlarda problemlerine en etkili şekilde çözüm yolu üretebilen 21.Yüzyıl’ın bireylerini yetiştirmek için Eylül 2015 tarihinde kuruldu. Bu kapsamda etkinlikler düzenleyen Kiraz, YÖM kurucusu Kayhan Karlı ile öğrencileri bir araya getirecek. 24 Mayıs 2016 tarihinde saat 18.00’de yapılacak tanıtım gününde öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, program hakkında bilgi verecek.

Amaç; Üreten, yaratıcı olan “maker” çocuklar yetiştirmek


BOYEP (Beceri Odaklı Yöm Eğitim Programı) eğitimdeki yenilikçi eğitim metotları ile kalıcı öğrenmenin gerçekleşmesini sağlayarak, öğrencilerin özyönetimli bireyler olarak yetişmesini sağlıyor. Yenilikçi Öğrenme Merkezi tarafından geliştirilmiş, bireylerde 21.Yüzyılın becerilerini kazandırmaya odaklı Anaokulu BOYEP’i (Beceri Odaklı YÖM Eğitim Programı) Yenilikçi Öğrenme Merkezi uzmanları tarafından, içinde bulunduğumuz hızla değişen çağda gelişime liderlik eden, değişen koşullara hızla adapte olan, elindeki kaynakları kullanarak üreten, yaratıcı olan “maker” çocuklar yetiştirmek için tasarlanmış bir program.

Türkiye’de bir ilk


minikozaTürkiye’de ilk kez uygulanan BOYEP (Beceri Odaklı Yöm Eğitim Programı) öğrencileri bilişsel olarak gelişimini destekliyor. İnsan beyninin çalışma ilkelerine göre şekillendirilmiş bir öğrenme süreci ile ¨MAKER ¨ öğrenenler yetiştirmeyi hedefliyor. Öğrenciler yaşayarak ve deneyimleyerek bilgileri içselleştirerek öğrendiklerini kalıcı

hale getiriyor.

Karlı, bilgilendirme yapacak


Minikoza Anakolu’nun 24 Mayıs 2016 tarihinde saat 18.00 de yapılacak tanıtım gününde YÖM kurucusu Kayhan Karlı; 21. Yüzyılın Çocuğuna Nasıl Etkili Anne-Baba olunur?, 21.Yüzyılın çocuklarının hangi becerilere ihtiyacı var?,  Minikoza Anaokulu BOYEP programı ile 21.yüzyılın “Maker” bireylerini nasıl yetiştirecek?

BOYEP programının eğitim felsefesi ve eğitim modelleri hangi yaklaşımlara dayanır? sorularını yanıtlayacak.

İletişim


Zekeriyaköy Mah. 2. Cad. No:17 Sarıyer 


0212 202 69 35 - 0532 371 99 89