Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sarıyer İlçe Temsilciliği, İBB Yeniköy Bağlar Mevkii Kültür Merkezi’nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi anma programı düzenledi. Programa AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı ve Yeşilay Sarıyer Şubesi Başkanı Salih Bayraktar, TÜGVA Sarıyer Temsilcisi İlyas Tanrıverdi, TÜGVA İstanbul ve Sarıyer teşkilatı üyeleri ve davetliler katıldı.

Tanrıverdi: Görevimiz hizmetkar olmaktır

İBB Mehteran Takımının İstiklal Marşı’nı seslendirmesiyle başlayan gece, lise öğrencisi Enes Gümüş’ün Kuran-ı Kerim kıraati ile devam etti. Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜGVA Sarıyer Temsilcisi İlyas Tanrıverdi, “Çanakkale’de 15 yaşından ileri yaşlara genç yaşlı demeden binlerce kahramanımız bu vatan uğruna canlarını feda etti. Yeni neslin görevi kendisine emanet edilen ülkesi için hizmetkar olmaktır” ifadesini kullandı.

Bayraktar: Şehitlerimizi rahmetle anıyorum

Program Çanakkale konulu sinevizyon gösterisi ve lise öğrenci Nazlı Aksu’nun şiiri ile devam etti. TÜGVA öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Çanakkale’den Afrin’e’ adlı piyes ise geceye damga vurdu. Anma programının sonunda bir konuşma yapan Yeşilay Sarıyer Şubesi Başkanı Salih Bayraktar; gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Allah onlardan razı olsun, mekanlarını cennet eylesin” dedi.