Sarıyer Belediyesi, 2014-2015 sezonunu Sarıyer halkı ile birlikte açmak isteyen bayan voleybol takımı için özel bir açılış töreni düzenlendi. Voleybolcuların tanıtıldığı ve halk desteğinin istendiği etkinliğin Sunuculuğunu tiyatrocu Hakan Bilgin yaptı.

Boğazın Sultanları Belediye Kültür Merkezi önünde Kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlik Sarıyer Belediyesi Bando Takımı eşliğinde Sarıyer Merkez’e tanıtımın yapılacağı alana kadar gelindi. Kortej yürüyüşüne Sarıyerliler büyük destek gösterdi. Alanda alkışlarla karşılanan Boğazın Sultanları, halktan büyük destek aldı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında beden eğitimi öğretmeni Recep Ergül’ün fikri ile hayata geçirilen Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı 3 senede amatör ligden 1.lige yükselerek devlerle mücadele etmeye başladı. Geçtiğimiz yıl mücadele ettiği 1.ligde kalıcı olan ekip, transferleriyle yeni sezona iddialı hazırlandıklarını ve halkın desteğine ihtiyaçlarının olduğu vurgulandı.

Genç, “kızlarımızın başarısı bizi gururlandırıyor”

Törende konuşan Sarıyer Belediye Başkanı ve voleybol takımının onursal Başkanı Şükrü Genç kısa bir açıklama yaptı. Genç, biz belediye olarak nasıl yol, asfalt çalışmaları yapıyorsak bu gibi alanlarda da çalışma yapma sorumluluğunu taşıyoruz. Bir sosyal sorumluluk olarak başlattığımız bu projenin bu kadar ses getirmesi bizleri mutlu etmiştir. Biz kızlarımız evden çıksın sosyal alanlarda Sarıyer’i temsil etsinler diye bu yola girdik. Ve görüyoruz ki kızlarımız bizleri utandırmadı. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Tüm Sarıyer halkı olarak biz de kızlarımıza destek çıkmalıyız. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Boğazın Sultanları, halkla maç yaptı

Eski voleybolculardan Deniz Pulaş, Eylem Şenkal ve Ceylan Saner’de destek için genç voleybolcuların yanında yer aldı.  Sarıyer Merkez’e kurulacak olan portatif filede voleybol takımının yıldızları ile esnaflar arasında temsili bir gösteri maçı yapıldı.  
IMG_9858
IMG_9878


IMG_9852
IMG_9871IMG_9846

.