Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Sarıyer’de tüm hesaplar Türkiye Kupası'nda yarın konuk edeceği Beşiktaş'ı yenme üzerine kuruldu. Zorlu maç öncesi takım, CHP İBB meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz’ın dayanışma amacıyla verdiği yemekte bir araya geldi.


Takımdaki birlik ve beraberliği artırmak ve yarınki maç öncesi takıma moral vermek için Park Fora ’da CHP İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz, tarafından verilen dayanışma yemeğine Sarıyer Kulübü Asbaşkanı Gökhan Zeybek, Kulüp Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, Yönetim kurulu Üyesi Ahmet Akpınar,  Genel Kaptan Cemal Sarıhan,  CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Mustafa Balcı,  Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu, Teknik direktör Bahri Kaya, yardımcıları ile futbolcular katıldı. Keyifli geçen öğle yemeğinde bir araya gelen futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik mesajı verirken, futbolcuların Beşiktaş maçı öncesinde oldukça moralli oldukları gözlendi.

2Yemeği düzenleyen Park Fora’nın sahibi ve CHP İBB meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz, tüm amaçlarının Sarıyer’e hizmet odluğunu belirtti. Yarınki zorlu maç öncesi tahminde de bulunan Yılmaz, “ Ben hafta sonu oynanan Bandırmaspor maçına da gittim. Maç öncesi Sarıyer’in galip geleceğini söyledim ve gelip geldi. Yarınki maç için de kazanacağımızı iddia ediyorum. Yarın Beşiktaş’ı taraftarımızın desteğiyle yeneceğiz. Bu yemeğin amacı da Sarıyer’de oluşan birlik ve beraberlik ortamına katkıda bulunmaktı. Sarıyer, kulüp başkanıyla, yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcularıyla, taraftarıyla, basınıyla ve Belediyesiyle bir yürek olmuş.  Bende bu birlikteliğe katkı sunmak istedim. Sarıyer’e hizmet için bugün burada birlikte olduk. Bundan sonrada böyle etkinliklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

“Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz”


Sezon sonunda 75. Yılını kutlayacak olan Sarıyer’de yönetim, taraftar ve şehir adete yarınki maça kenetlenmiş durumda. Yarınki zorlu maç öncesi değerlendirmede bulunan Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, "İki ilçe takımları farklı liglerde olsalar da rakip oldular. Daha önceki maçlar Ali Sami Yen veya başka statlarda oynandı. Bu maçta onları kendi sahamızda ağırlayacağız. Beşiktaş, Süper Lig'de lider durumda ve oldukça formdalar. Biz de kendi grubumuzda oldukça formdayız. Kupa maçına önem veriyoruz. İlk ikiye kalıp gruplardan çıkmak istiyoruz. . Futbolcularımız maçın önemini ve heyecanını biliyorlar. Beşiktaş maçı öncesinde kamp yapmayacağız. Yarın sabah maç kahvaltısında bir araya geleceğiz. Bu akşam herkes evine gidecek” şeklinde konuştu.

Futbolcular sürpriz peşinde


1Beşiktaş maçı öncesinde Sarıyerli futbolcular da Beşiktaş'a sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Takım kaptanı Yaşar Çetin, "Zor bir maç bizi bekliyor. Anlamlı bir maç olacak. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İlk hedefimiz kendi ligimizde şampiyon olmak. Bu maç bizim için sıradan bir maç gibi. Beşiktaş'a karşı elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Beşiktaş'a yarın bir güzellik yapacak gibi gözüküyoruz." dedi.

Kaleci Osman Kurtuldu da yarınki Beşiktaş maçından bir ya da üç puan almayı hedeflediklerini belirterek, "Her futbolcu Beşiktaş'a karşı oynamak ister. Beşiktaş maçında elimizden geleni yapacağız. Sarıyer büyük bir camia. Kupaya bir ya da üç puanla başlamak istiyoruz. İyi hazırlanan maçı kazanır" diye konuştu.

Kulüp Asbaşkanı Gökhan Zeybek de "Şu anda Kuruçeşme'deyiz. Beşiktaş ilçe sınırları içindeyiz. Beşiktaş'a balık yemeğe geldik. Yarın da Sarıyer'de martıyı uçurmak istiyoruz. Beşiktaş'ı yarın kendi sahamızda en iyi şekilde ağırlayacağız. Yarın sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bilet alana atkı


3Öte yandan kulüpten  alınan bilgilere göre,  yarınki maç için bilet alacak olan taraftarlara Sarıyer’in 75. Yıl dönümü nedeniyle özel olarak tasarlanan atkılar hediye edilecek. Yoğun ilginin olduğu maçın biletleri ise tükenmek üzere.