‘Gelecek Benim Ben Geleceğim’ projesi kapsamında okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu kez de Rumelihisarüstü Mahallesi’nde bulunan Türkan Şoray İlk ve Ortaokulu’nun konuğu oldu.


sarıyer belediye başkanı şükrü genç

Okul girişinde öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Genç, öğretmenler odasında düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Okul Müdürü Erhan Bingöl’ün hoş geldiniz konuşmasının ardından söz alan Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer genelinde okullara yapılan hizmetler hakkında bir sunum yaptı.

 

 

Genç:  Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz


sarıyer belediye başkanı şükrü gençEğitimin dünyadaki her şeyden daha değerli olduğunu dile getiren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, çocuklara ve gençlere hak ettikleri eğitim ortamının sağlanamaması durumunda toplumun ilerleyememeğinin altını çizdi. Okul yönetimine bir tavsiyede bulunan Genç, uluslararası eğitim fonlarını takip etmelerinin finansal kaynak edinmeleri açısından önemli olduğunu söyledi. Yurt dışındaki eğitim kurumlarıyla oluşturulacak ‘Kardeş Okul’ türü projelerle bu tür finansal kaynakların elde edilebileceğini söyleyen Genç, doğru proje ve sistemli analizle yapılamayacak hiçbirşeyin olmadığını belirtti.

Başkan Genç'e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür plaketi


Sarıyer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Lokman Olmuş, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e eğitime yaptıkları katkılardan ötürü teşekkürlerini sundu.

sarıyer belediye başkanı şükrü genç‘Gelecek Benim Ben Geleceğim’ projesi kapsamında okullarda yapılan çalışmalar dolayısıyla Okul Müdürü Erhan Bingöl, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çalışma arkadaşlarına birer teşekkür plaketi takdim etti. Ziyaretin ardından sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Başkan Şükrü Genç, Okul Başkanlığı seçimi için aday olan öğrencilerden projelerini dinledi.

Genç’e okul ziyareti sırasında Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Günel, Rumeli Hisarüstü Mahallesi Muhtarı Çetin Karayılan ve Belediye Birim Müdürleri eşlik etti.