Kendi sahasında Kastamonuspor 1966’yı 4-1 yenerek yükselişini sürdüren Sarıyer’de yüzler gülüyor. Gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, “Hedefimiz Keçiören’i orada yenmek, bu ligin en iyisinin kim olduğunu göstermek” dedi.

Son haftalarda aldığı sonuçlarla yükselişini sürdüren Sarıyer’de; başarının mimarlarından Teknik Direktör Bahri Kaya, Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na önemli açıklamalarda bulundu. Farklı kazandıkları Kastamonu karşısına, mutlak galibiyet hedefiyle çıktıklarını belirten Kaya, “Bizim için çok gergin bir maçtı. Ancak oynadığımız güzel futbolu gollerle süsleyerek farklı kazandık. Bunda bizi destekleyen taraftarımızın da çok büyük katkısı var. Sezon başından beri her maç 2-3 cezalı veya sakat oyuncularımızın eksikliğiyle mücadele ediyoruz. Buna rağmen iyi bir yükseliş yakaladık” dedi.
“TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Teknik Direktör Bahri Kaya, oluşturdukları takımla gurur duyduklarını ifade ederek, “Sezon başındaki transfer çalışmalarımızla öyle bir takım kurduk ki; kim hangi mevkide oynarsa oynasın savaşıyor, mücadele ediyor. Taraftarlarımızı mutlu eden, göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz” dedi.
“HAKEMLERLE İLGİLİ SORUNLAR YAŞIYORUZ”

Özellikle deplasmanda oynakları maçlarda Sarıyer aleyhine verilen hakem kararlarını eleştiren Bahri Kaya, “Bizim deplasmanda kazanamamamızın nedenleri var. Hakem camiasıyla ilgili sorunlar yaşıyoruz. Biz ne zaman iyi oynasak, oyunu kontrol altına alsak ya aleyhimize penaltı veriyor ya da eksik bırakılıyoruz. Sarıyer’in TFF ve MHK ile bu anlamda diyalogda olması lazım. Ancak kendi sahamızda kimse bunlara cesaret edemiyor. Kendi taraftarımızın önünde seyircimizin desteğiyle çıkıp kazanıyoruz” diye konuştu.
“EN İYİNİN KİM OLDUĞUNU GÖSTERMELİYİZ”

Bahri Kaya, çok iyi oyunculardan kurulu bir takıma sahip olduklarının altını çizerek, “Oyuncularımıza Kastamonu galibiyetinden sonra soyunma odasında bir şey söyledim. Keçiörengücü’nü deplasmanda yenemezsek, bu galibiyetin önemi kalmıyor. Hedefimiz Keçiören’i orada yenmek, bu ligin en iyisinin kim olduğunu göstermek” dedi.