4Okul çıkışı bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını kaybeden Ayazağa İlkokulu 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Ahmet Akdemir’in ölümü ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Dün Ayazağa Atatürk Caddesi’nde meydana gelen kaza, Ahmet Akdemir’in okul çıkışı karşıdan karşıya geçmek istemesi sırasında meydana geldi. Çarpan aracın darbesiyle asfalt yola düşen küçük öğrenci yaralanırken, çarpan aracın sürücüsünün panikleyerek fren yerine gaza basmasıyla bu kez aracın altında kaldı. Ezilerek ağır yaralanan Ahmet Akdemir, acil olarak Okmeydanı Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

CENAZE TÖRENİNE SARIGÜL DE KATILDI

Ölümü ailesi ve arkadaşlarını yasa boğan Akdemir’in cenazesi kılınan cenaze namazından sonra yeni Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Salih Güzel de katılarak küçük öğrencinin ailesine başsağlığı diledi.

Cenaze törenine katılan vatandaşlar aynı yerde daha önce  de dört ayrı trafik kazası meydana geldiğini belirterek, “Yol hem dara hem de çift yönlü, karşıdan karşıya geçmek zor oluyor. Bu nedenle yolun tek yönlü olmasını istiyoruz” dediler. (Levent PEHLİVANOĞLU)