0_536097.13404Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın geleneksel olarak düzenlediği Vefa İftarı programı, İstanbul milletvekili ve Sarıyer Sorumlumuz Dr. İsmail Safi, eski milletvekili Canan Kalsın, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Sarıyer Sorumlusu Faruk Gökkuş ile yaklaşık 1000 partili davetlinin de katılımıyla Emirgan Beyaz Köşk’te yapıldı.

Vefa İftarına katılanlar arasında Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, kurucu ilçe başkanı Nurettin Çelik, İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Kadın Kolları Başkanı Emine Küçük ve Gençlik Kolları Başkanı Kadir Cebeci yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, vesayet rejiminin kesin olarak biteceği tarihin 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu belirterek, “Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanı olduğu gün, farklı bir Türkiye olacak. Türkiye’nin üzerine 11 Ağustos’ta farklı bir güneş doğacak” dedi. İslam coğrafyasında sürekli savaşların yapıldığını, bu coğrafyanın Türkiye’nin yaşadığı huzura muhtaç olduğunu söyleyen Bayraktar,” Yakın geçmişte Türkiye’yi de Mısır, Irak ve Suriye’ye benzetme gayretleri oldu. Allah’a şükür, bu oyunları boza boza, bugüne geldik. İnşallah 10 Ağustos’ta yeni bir zafere, bayrama birlikte, el ele, gönül gönüle, çalışarak karar vereceğiz” şeklinde konuştu. Kuran Tilaveti ile başlayan Vefa İftarı programı öncesi İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve yönetimi, masaları gezerek davetlilerle sohbet etti. 0_329051.134040_923538.13404