Sarıyer Belediyesi 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi boyunca 5.000 öğrenciye burs imkanı sağlıyor.


sariyer-belediyesinden-ogrenciye-burs-Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında Sarıyer sınırları içindeki, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek olan eğitim bursları için başvurular başladı. Sosyal Yardım İşleri personeli burs başvuruları ile ilgili titiz ve özverili çalışmalarıyla vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve katılım oranının yüksek olduğu burs başvuruları 30 Ekim 2015’e kadar devam edecek.

8 ay boyunca eğitim yardımı


Sarıyer’deki ilköğretim okulları ve liselerde eğitim gören ve eğitim yardımı için başvuran ihtiyaç sahibi öğrencilere,  Kasım 2015 – Haziran 2016 arasında 8 ay boyunca eğitim yardımında bulunulacak. Eğitim bursları için başvuru tarihi sona erdikten sonraki süreçte belirlenen kriterler ölçüsünde eğitim yardımı almaya hak kazanan 5.000 öğrencinin listesi, Sarıyer Belediyesi web sitesinden www.sariyer.bel.tr duyurulacaktır.

Eğitim yardımı başvuruları için gerekli evrak listesi;

- Öğrenci Belgesi

- Anne Baba ve Öğrencinin Kimlik Fotokopisi

- Ailede Engelli Varsa Engelli Belgesi

SGK, Tapu ile Araç Bilgisi ve Nüfus Kayıt Örneği ise vatandaşa kolaylık sağlamak  adına Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından takip edilecektir.

Başvurular Nereye Yapılacak?


Eğitim Yardımı Başvuruları Ayazağa Ek Hizmet Binası’nda ve Çayırbaşı’nda bulunan Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacaktır.

İrtibat Telefonu: 444  17 22