Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sarıyer Şubesi, Hacıosman metro durağında "28 Şubat Postmodern Darbe" sergisi açtı. Sergide konuşan TÜGVA Şube Temsilcisi Tanrıverdi, 28 Şubat’ı unutmadıklarını belirterek, “Biz unutursak onların akıllarına yeniden gelir.”dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)  Sarıyer Şubesince, Hacıosman metro durağında "28 Postmodern Darbe" sergisi açıldı.

Çeşitli gazetelerin 28 Şubat sürecindeki manşetlerinden oluşan serginin açılışına TÜGVA Sarıyer Şubesi Başkanı İlyas Tanrıverdi, şube üyeleri ile Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BİZ UNUTURSAK ONLARIN AKLINA GELİR!
TÜGVA  Sarıyer Şube Temsilcisi İlyas Tanrıverdi, açılışta yaptığı konuşmada, amaçlarının 28 Şubat sürecinde yaşananların unutulmamasını sağlamak olduğunu belirterek, "28 Şubat milletin değerlerine, kutsallarına, inançlarına yapılmış çok vahim bir darbedir. TÜGVA olarak biz unutmuyoruz, 'biz unutursak onların akıllarına yeniden gelir' diyoruz. Nitekim 15 Temmuz'da da geldi. 15 Temmuz'daki darbe ile 28 Şubat'taki darbenin beslendikleri kaynak aynıydı. Milletimizin feraseti ile 15 Temmuz savuşturulmuştur." diye konuştu.
AK Parti  Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ise 28 Şubat’ın yıl dönümünde böyle anlamlı bir serginin açılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, TÜGVA üyelerine teşekkür etti.  Konuşmaların ardından açılışa katılan Ak Parti İlçe Başkanı Bayraktar ve beraberindekiler, 40 gazetenin 28 Şubat sürecindeki manşetlerinden oluşan sergiyi gezdi.

http://www.sariyerposta.com