Objektif, bağımsız ve istikrarlı yayıncılığıyla Sarıyer’e dair ne varsa sayfalarına taşıyan Sarıyer Posta Gazetesi 118’inci sayısıyla okurlarının karşısında çıktı. İlçenin gündemini ve halkın beklentilerini sayfalarına taşıyan Sarıyer Posta’nın yeni sayısında da; siyaset, ekonomi, kültür-sanat, yaşam ve spor haberleri ile özel dosyalar ve birbirinden önemli röportajlar yer alıyor.

“İstikrar abidesi”

Yeni sayının heyecanını yaşadıklarını belirten Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu “Sarıyer’de 2000 yılından beri basın sektöründe faaliyet gösteren biri olarak, özellikle reklamcılık alanında büyük hizmetlerim oldu. Sarıyer Posta Gazetesi’ni kurduğumuz 2008 yılından bugüne tam 118 sayıyı Sarıyerlilerle buluşturduk. İstikrar abidesi haline gelen Sarıyer Posta çizgisinden ve güvenilirliğinden taviz vermeyerek, Sarıyer menfaatlerini mutlak bir şekilde gözetmektedir” dedi.

“Kişilerin değil Sarıyer’in gazetesiyiz”

Tarafsız yayıncılık anlayışından hiçbir zaman ödün vermediklerinin altını çizen Pehlivanoğlu, “Yaklaşan yerel seçimlerde, bundan önceki tüm seçimlerde olduğu gibi hiçbir siyasi partinin arka bahçe olmayacağız. Bunu defalarca ispatlayan bir gazete olarak, 2019 Yerel Seçimlerinde de herkese eşit mesafede olacağız. Çünkü biz kişilerin değil, Sarıyer’in gazetesiyiz. Kalemşor, şantajcı, tehditkar ucuz gazetecilik örnekleri, bu işi hakkıyla yapan bizleri de olumsuz etkiliyor. Ancak biz objektif ve nitelikli gazeteciliğimizle farkımızı ortaya koyuyoruz. Sarıyerli vatandaşlar ve iş adamları nezdinde bu duruşumuzun takdir ediliyor. Gazetemiz Sarıyer Posta, bu sayıda da ilçemizin en önemli meselelerini sayfalarına taşımış ve yine gündem belirlemiştir. Tüm Sarıyerlilere ilgi ve güvenlerinden dolayı şahsım ve çalışanlarım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.