Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesinin bu yıl oluşturduğu ‘Lise Genç B Basketbol Takımı’ ilk maçlarına çıkacak. Oluşturulan kadro, 2021 yılında yapılacak olan Liselerarası Dünya Basketbol Şampiyonasına da katılacak.


Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesinin bu yıl oluşturduğu ‘Lise Genç B Basketbol Takımı’ ilk maçına çıkıyor. 9. sınıfta öğrenim gören basketbolculardan kurulan takım; Fenerbahçe, Beşiktaş, Darüşşafaka, İBB gibi takımların gelecek vadeden kendi yaş kategorilerinin milli basketbolcularından oluşuyor.

2021 Liselerarası Dünya Basketbol Şampiyonasına katılacaklar


Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Genç B Takımı kadrosu, rakiplerine göre bir yaş küçük basketbolculardan kuruldu. Oluşturulan kadro, 2021 yılında yapılacak olan Liselerarası Dünya Basketbol Şampiyonasına da katılacak.

Yönetimden oyuncular, teknik kadroya moral yemeği


Maçlar öncesi Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem ile Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Basketbol Koordinatörü Senad Ok takımla birlikte moral yemeğinde buluştu. Yemekte takımın hedeflerinden ve çalışmalardan bahsedildi. Lise Genç B Takım Antrenörü ve aynı zamanda Fenerbahçe Yıldız Takım Antrenörü olan Erman Erel, takım hakkında son bilgilendirmeleri yaptı.

“Sabırsızlıkla bekliyoruz”


Takım Kaptanı Can Dallı, Okul Müdürü Selçuk Erdem'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, ilk kez katılacakları Lise Genç B Kategorisi maçlarını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Selçuk Erdem ise ilk kez katılıyor olsalar da oyuncuların ve antrenörlerin tecrübelerine güvendiklerini, takımın iyi bir performans sergileyeceğinden şüphe duymadıklarını belirtti.

www.evyapokullari.k12.tr
0212 342 43 33