Sarıyer Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Sarıyer Belediyesinin ‘Gelecek Benim Ben Geleceğim” projesi kapsamında bakım ve onarımdan geçirildi. Okulu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Genç, toplumsal geleneklerin yaşatılması ve doğru bir şekilde aktarılması konusunda imam hatiplere büyük görev düştüğünü söyledi. İmam hatiplerin toplumu doğru bir şekilde yönlendirme konusunda farklı bir misyonu bulunduğunu belirten Başkan Genç, “Toplumu, bu işin özü dışında, bilimsellik dışında farklı taraflara çekmeye çalışanların karşısında durmalısınız” dedi.

“Çıtayı daha yukarılara taşıyacağız”

Eğitim alanında çıtayı daha yukarılara taşımak istediklerini anlatarak şunları söyledi: “Bu hedefle belediye olarak kurumlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize destek vermeye sürdürüyoruz. Bu yıl 7 bin 500 öğrenciye burs verdik. Sarıyer Akademi’de öğrencilerimiz büyük başarılara imza atıyor.” Konuşmasının sonunda Başkan Şükrü Genç’e okula verdiği desteklerden dolayı plaket verildi.

Kaşdibi: Belediyemiz birçok ihtiyacımızı karşıladı

Sarıyer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Kaşdibi ise “Belediyemiz, sizlerin daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim görmesi için okulumuzun fiziki birçok ihtiyacını karşıladı. Projeleriyle eğitime büyük katkılar veren Belediye Başkanımız Şükrü Genç ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.