77Sarıyer Posta Gazetesi Haber Müdürü gazeteci-yazar Tuncay Dağlı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sarıyer Şubesi’nde imza günü yapıp, kendisine ait ‘Dedemin gözyaşları’ adlı romanını öğrencilere imzalayarak hediye etti.

Ülkü Ocağı’nda sosyal ve kültürel alanlarda eğitim alan ortaokul, lise ve üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Tuncay Dağlı Dedemin gözyaşları adlı romanı ile ilgili bilgi verip, gazetecilik ve yazarlık üzerine sohbet etti.

Romanında konu olarak İstiklal Gazisi dedesinin Yemen ve Anadolu’da geçen 7 yıllık savaş günleri ile özel yaşamından bir bölümünü işlediğini söyleyen Tuncay Dağlı, “Biz şu an bu topraklar üzerinde yaşıyorsak eğer bunu 66öncelikle Mustafa Kemal Atatürk ve yüz binlercesi vatanı korumak için şehit ve gazi olan Mehmetçiğe borçluyuz. Ben de hem Atatürk’e hem de onun askerlerinden biri olan Dedeme vefa borcumu ödemek için bu kitabı yazdım ki, yeni nesiller, şehitlerimiz ve merhum gazilerimiz için dualarını esirgemesinler, onları minnetle ansınlar” dedi.

Gazeteci-yazar Tuncay Dağlı’nın imza gününe MHP Sarıyer İlçe Teşkilat Başkanı Vedat Şahin ile Sarıyer Posta Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivaoğlu da konuk oldu. (Fotoğraf: Hilal DİNÇER)