Uluslararası Karete Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Sarıyer Belediyespor Karete Takımı sporcuları, kategorilerinde şampiyonluk ve dereceler kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Sarıyer Belediyespor Karete branşında başarıyla mücadele eden ve milli takıma kadar yükselen sporcular, Uluslararası Karete Şampiyonası’na damga vurdular. Dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden kareteciler, kategorilerinde şampiyonluklar ve dereceler kazanarak Sarıyer’in gururu oldular.
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Şampiyon milli kareteciler için ödül töreni düzenledi. Törene, Sarıyer Belediyespor Başkanı Hayrettin Dereli, Belediye Meclis Üyesi Sevim Yalınkılıç ve Kulüp Müdürü Sibel Akı Helvacıoğlu katıldı. Burada bir konuşma yapan Sarıyer Belediyespor Başkanı Hayrettin Dereli, “Aldığımız başarılı sonuçlar, gençlerimize olan inancın ve başarma azminin bir sonucudur. Gençlerin sporla buluşması için bizlere her türlü desteği sunan Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç’e teşekkür ediyoruz” dedi. Kulüp Müdürü Sibel Akı Helvacıoğlu ise, “Sarıyer Belediyespor, iyi bir yönetim, modern eğitim almış antrenörlerle her dalda büyük başarılara imza atıyor” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından şampiyon olan veya dereceye giren karetecilere ödülleri verildi.