24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açılan Resim Sergisi'ni gezen Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, öğrencileri böyle tebrik etti!
resim-sergisiSarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Resim Sergisi açtı. Öğrenciler, yaptıkları resimlerle öğretmenler gününü anlattı.

BİLGİN VE GENÇ RESİM SERGİSİNİ GEZDİ

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, öğrencilerin yaptığı 24 Kasım Resim Sergisi’ni gezerek, tek tek resimleri inceledi.  Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte Ali Akkanat Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan resim sergisini dolaşan Kaymakam Bilgin, öğrencilerden yaptıkları resimler hakkında da bilgi aldık. Resim sergisini tek tek dolaşan 30’a yakın resmi inceleyen Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, öğrencileri de tebrik etti. Resimleri beğenisini sık sık dile getiren Kaymakam Bilgin, “Çok güzel yapmışsınız. Tebrik ediyorum.”ifadelerini kullandı. Öğrenciler yaptıkları bir birinden ilginç resimlerle, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü anlattı. Resimlerde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e de sık sık yer verildi.


TABLO’DAKİ ANI DEFTERİNİ YAZDILARresim-sergisi2


Kaymakam Bilgin ve Belediye Başkanı Şükrü Genç, sergideki bir resmin üzerine koyulan anı defterini de yazmayı ihmal etmedi. Öğrencilerin sınıf arkadaşları tarafından doldurulan anı defterinin kapağını da Kaymakam Bilgin ile Başkan Genç doldurdu. Kaymakam Bilgin, minik deftere, “Geleceğe yön veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor , kutlu ve şerefli hizmetlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.  Başkan Genç ise şunları yazdı: “Emeği geçen öğretmenler nezdinde, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü sağlık dileklerimle kutluyorum.”

resim-sergisi4Kaymakam Bilgin ve Başkan Genç, resim sergisi alanında davetlilere müzik eşliğinde sergiyi gezmelerini sağlayan  Ali Akkanat Anadolu Lisesi Müzik Grubu öğrencilerini de tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çekildi. Resim sergisi gezisi sırasında Kaymakam Bilgin ve Başkan Genç'e İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz'da eşlik etti.

Abdulhamit ALBEZ