Boğazın incisi Sarıyer Büyükdere'de bulunan Bosfor Domani Restaurant’ta yeni yıl heyecanı yaşanıyor. Üstün hizmet anlayışıyla konuklarına unutamayacakları bir gece yaşatmayı hedefleyen Bosfor Domani Restaurant, “Yılbaşı Galası” düzenliyor. Sürpriz sanatçıların sahne alacağı gecede oryantal şovlar ile konuklarına doyumsuz eğlence yaşatacak Restaurantı zengin menüsüyle de dikkatleri üzerine çekiyor.


yılbaşıBosfor Domani Restaurant zengin mutfağı ve maksimum eğlence anlayışıyla yılbaşı eğlencesinde farklılığını ortaya koyuyor. Sürpriz sanatçıların muhteşem performansı ile konuklarına farklı ve keyifli bir yılbaşı gecesi sunmaya hazırlanan Bosfor Domani Restaurant, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek yılbaşı programı ile yeni yıla eğlenerek girmek isteyenleri bekliyor.

Bosfor Domani Restaurant’ta  gerçekleşecek özel “Yılbaşı Galası” eşsiz yılbaşı menü ile de konuklarının damak tatlarına hitap edecek.  Kişi başı limitli içki için fiyat 130, iken limitsiz içkili fiyat ise 150 tl. İşte o yılbaşı menü:

Zengin ordöv tabağı


Biber dolma

Kabak dolma

Patlıcan salata

Kısır

Mercimek köftesi

Haydari

Hindi jambon

Yeşil zeytin(kokteyl)

Beyaz peynir

Domates

Salatalık

Ara Sıcaklar


Arnavut ciğeri

Kroket patates

Paçanga böreği

Ana Yemekler


Kestaneli iç pilavlı hindi

Tatlı

Meyve çay

Gecenin sonu


Çorba

Rezervasyon


Çayırbaşı Cad. No:3/2 Büyükdere-Sarıyer 


Büyükdere Adliyesi Yanı


0212-271 65 73


www.bosfordomani.com