Sarıyer Belediyesi’nin Ramazan ayı kapsamında yaptığı etkinlikler devam ediyor. Bu akşam İstinye Eski Tersane Alanı’nda Altan Erkekli’nin katılımı ile Vizontele filmi gösterilecek.
Ramazan ayı boyunca birçok etkinliğe imza atan Sarıyer Belediyesi bu akşam’da yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı ‘Vizontele’ filminin gösterimini yapıyor. Şırnak’da yaşanan helikopter kazasından sonra etkinliklere ara veren belediye ‘Acılar paylaştıkça azalır’ diyerek kaldığı yerden devam ediyor.

FİLMİN OYUNCUSU ALTAN ERKEKLİ’DE GELİYOR

Saat 22.00’da İstinye Eski Tersane Alnında yapılacak olan etkinliğe filmin oyuncularından Altan Erkekli’de katılacak. Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı film 2001 yılında vizyona girdi. Film 1970’lerin başında Hakkâri’ye televizyon gelmesini anlatıyor. Televizyon vericisini getiren memur, vericiyi kurmadan köyden ayrılıyor. Televizyonu kurmaya çalışan Belediye Başkanı(Altan Erkekli) ve Deli Emin’in(Yılmaz Erdoğan) maceraları izleyicileri bolca güldürecek. Televizyonun ne olduğunu bilmeyen köylülerin “Peki Zeki Müren’de bizi görecek mi?” sorusu filmin en önemli repliklerinden.

KAYNAK: 'VİZONTELE' SARIYER’DE İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR