Rumelihisarı Koruma ve Güzelleştirme Derneği, tekne gezisi düzenleyerek, zayıflayan komşuluk ilişkilerini güçlendirmek adına bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılanlar Atatürk’ü anarak, onun sevdiği şarkılar eşliğinde keyifli bir gün geçirdi. 
Rumelihisarı Koruma ve Güzelleştirme Derneği, mahalle sakinlerine yönelik tekne gezisi düzenledi. Sarıyer Belediyesi’nin de destek verdiği tekne gezisi etkinliğinde vatandaşlar dolu dolu bir gün yaşadı.

rumelihisari-1TEKNE GEZİSİ DÜZENLENDİ

Etkinliğe mahalle sakinlerinin yanı sıra önceden Rumelihisarı Mahallesi’nde yaşayıp daha sonra çeşitli nedenlerle ayrılmış olan ama Rumelihisarı ile gönül bağını sürdüren vatandaşlar da katıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, davetliler Atatürk’ü anarak onun sevdiği şarkılar eşliğinde boğazın doyumsuz güzelliğini hep birlikte yaşadı. Geziye katılanlar bol bol fotoğraf çekerek, geziyi ölümsüzleştirdi. Tekne gezisinden son derece memnun kalan vatandaşlar, böyle bir etkinliğin tekrarını beklediklerini dile getirdi.

AMAÇ, ZAYIFLAYAN KOMŞULUK DEĞERLERİNİ GÜÇLENDİRMEK!

Rumelihisarı Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Eryuksel, etkinliğe katılan tüm Rumelihisarlılar’a ve Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkürlerini ileterek, bu tür etkinlikleri yapmaktaki amaçlarının günümüzde zayıflayan komşuluk ilişkilerini güçlendirme olduğunu kaydetti.