Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi ressam Neriman Tükmen’in sergisine ev sahipliği yapacak. Bugün 18.00’da açılışı yapılacak olan sergi 9 Hazirana kadar açık olacak.


Daha önce birçok sanat etkinliğine kapılarını açan Yaşar Kemal Kültür Merkezi bu sefer de ressam Neriman Tükmen’in resimleri ile sanatseverleri ağırlayacak. Bugün saat 18.00’da açılığı yapılacak olan sergi 9 Haziran tarihine kadar misafirlerini ağırlayacak.

8. SERGİSİNİ AÇIYOR

Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 5 gün boyunca devam edecek olan sergide 1964 doğumlu Neriman Türkmen’in resimleri sanatseverleri bekliyor olacak. Resme küçük yaşta merak salan Türkmen Şişli Belediyesi’nin açtığı resim kurslarında eğitim alarak, kendini geliştirdi. Eğitim sonrası Şişli Belediyesi Resim Kursları ve Cahide Topaloğlu’nun atölyesinde çalışmalar yaptı.

Daha önce ikisi şahsi olmak üzere yedi sergi açan Neriman Türkmen genellikle natürmort ve portre resimler yapıyor. Sanatseverlerin mutlaka gitmesi gereken sergide keyifli zamanlar geçireceksiniz.

KAYNAK: RESSAM NERİMAN TÜRKMEN SARIYER'DE