Geçtiğimiz ay hizmete giren Safiya Cafe ve Restaurant Özbek Mutfağı’nın tüm lezzetlerini Sarıyerliler’in damak keyfine sunuyor. Özellikle Özbek Pilavı ve Özbek mantısı ile lezzet müdavimlerinin vazgeçilmezi olmaya aday mekanda her şey düşünülmüş! Kafe’den oyun salonuna özellikle grup yemeklerinde ve ailelere rahat bir mekan sunan Safiya’da farklı lezzetler tatmaya ne dersiniz?
Orta Asya mutfağının tüm tatları artık Sarıyer’de! Zekeriyaköy Kilyos Caddesi üzerinde çok özel bir tasarım ve modern mimarisi ile Özbek kültürünün birleştiği mekanda hizmet vermeye başlayan Safiya Cafe ve Restaurant, damak keyfinize yeni lezzetler katmaya aday!

FARKLI LEZZETLER TATMAYA NE DERSİNİZ

Orta Asya kültürünü özel locaları, Özbek kültürü ile bezenmiş nezih bir mekanda aileniz, dostlarınız ve çalışma arkadaşlarınızla farklı lezzetler tatmaya ne dersiniz? İşte Safiya Cafe ve Restaurant, huzur ve eğlenceli bir ortamda usta ellerin hazırlayıp, kültürel sunumlarla önünüze serilen bu lezzetler Özbek mutfağı ile birlikte Orta Asya’nın önemli mutfaklarından yüze yakın çeşit sunuyor. Yöresel çayı, salatası, kebapları tandır ekmeği birbirinden leziz çorbaları ve özenle hazırlanan tandırda pişen etleri Özbekistan’ı aratmıyor.

ÖZBEK PİLAVI USTASININ ELİNDEN

Orta Asya davet sofralarını süsleyen Özbek Pilavı, sarı havuç ve soğanın aroması yanı sıra tane tane dökülen pirinci ile doyumsuz bir yemek. Safiya’da Özbek pilavının müdavimi olacaksınız!

ÖZBEK MANTISINI MUTLAKA TADIN!

Saymakla bitmeyen lezzetler arasında, buharıyla pişmiş meşhur Özbek mantısında Safiya oldukça iddialı. Lezzet gurmelerinin özellikle bu mantıyı tatması lazım! Çiğ börekler, tandırda pişmiş samsaları ve daha sayamadığımız bir çok Orta Asya mutfağına has lezzet Safiya Cafe ve Restaurant’da

SİZ YEMEK YERKEN ÇOCUKLARINIZ EĞLENSİN

Safiya midenizi düşünürken, ruhunuzu da düşünüyor. Hoş, eğlenceli zaman geçirmek için de birebir! Özellikle çocuklu aileler, özel localarda hazırlanan sofralarında yemeklerini yerken bir taraftan da çocuklar oyun oynayabilir. Bilordo, langırt, playstasion oynama imkanı sunulan mekanda, yemek dışında da zaman geçirebilirsiniz. Safiya’da geniş ve rahat tasarımı ile mekan her türlü toplantı ve organizasyonlara da açık, şirket yemekleri ve grup toplantılarında her zaman bulamayacağınız bir ortam sunuyor. Adeta bir resturant da değil de evinizde, iş yerinizde gibi sakin bir ortamda kendi eş, dost ve arkadaşlarınızdan başkaları olmadan yemek yeyip toplantınızı yapabilirsiniz.

MEDOVİK TATDINIZ MI?

Safiya’da bir çok tatlı bulabilirsiniz. Özbek kurabiyelerinden medovik  pastasına ayrıca dünya tatlıları tiramisu, cheesecake çilekli milföy pasta, mascarpone her zaman sipariş verebilirsiniz.

İletişim:

Kilyos Cad. Aksak Sk. No:3 D:1-2

(Zeytindalı Konakları Yanı) Zekeriyaköy-Sarıyer

www.safiyaistanbul.com - [email protected]

Paket Servisi: 0212 201 60 90 - 0534 580 81 80

http://www.sariyerposta.com