Sarıyer Ordulular Derneği Başkanı Ali Yaman dernek yönetimi ve üyelerinden oluşan 40 kişilik bir heyet ile birlikte Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret etti.
Sarıyer Ordulular Derneği’nden (SAODER) Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a  ziyaret. Ordulular Derneği Başkanı Ali yaman, dernek yönetimi, önceki dönem başkanları, ve çok sayıda dernek üyesi 40 kişilik bir heyetle Beşiktaş Belediyesi’ne gelerek Hazinedar’ı makamında ziyaret etti.

ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ

Ziyaret nedeniyle Ordulular Dernek Başkanı Ali Yaman'a teşekkür eden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar,  Vodafone Arena Stadı'nda yapılan hain terör saldırısına değinerek, üzüntülerini dile getirdi.  Birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamamıza hiç bir kuvvetin engel olamayacağını söyleyen Hazinedar, her yıl yapılan yılbaşı etkinliğinin de bu yıl yapılmayacağını belirtti. Hazinedar, “Beşiktaş şehitler anıtında şehitlerimize dua ettikten sonra hep beraber Ortaköy'e geçip buradan tüm vatandaşlarımız ile daha güzel bir dünya için   binlerce dilek feneri gökyüzü semalarına salacağız.”dedi.

ÇOCUKLARI MAKAMINA OTURTTU

Ziyarette güzel bir de sürpriz yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Dernek Başkanı Ali Yaman'ın çocukları Azranur Yaman ve Mehmet Ali Yaman'ı makamına oturtarak, “Geleceğimize sizler sahip çıkacaksınız. Kendinizi en iyi şekilde geliştirmelisiniz.”diye öğüt verdi.

Sarıyer Ordulular Derneği Başkanı  Ali Yaman da Beşiktaş'ta yaşanan vahşi terör saldırısını lanetleyerek, “Hiç bir güç bizim  birliğimizi dirliğimizi bozamayacak!”dedi.  Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

http://www.sariyerposta.com/