Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından belirli aralıklarla farklı semtlerde gerçekleştirilen Huzur Toplantısı’nın biri de Maslak Steingenberger Otel’de yapıldı.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen ‘Huzur toplantıları’nun sonuncusu Maslak’ta yapıldı. Maslak Steingenberger Otel’deki toplantıya Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, İSTOSEO (İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası) Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Selçuk Bozkır ve Ergin Durdu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Tekin, Maslak Mahalle Muhtarı Aslı Nalbant Bütüner, Huzur Mahallesi Muhtarı Bekir Apak, Ayazağa Muhtarı Mustafa Karaman ve üç mahalleden esnaf ve davetli vatandaşlar katıldı.

AÇILIŞI KAYMAKAM BİLGİN YAPTI

Toplantının açılış konuşmasını Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin yaptı. Bilgin, Sarıyer’in genelinin bazı sorunları olduğunu, bunların başında da trafik yoğunluğu, otopark yetersizliği, bağımlılık yaratan maddelerin satışı, hırsızlık, darp ve yaralama gibi konuların geldiğini belirterek, “Başta burada yaşayan ve çalışan vatandaşlarımız olmak üzere toplumumuzun her kesiminden emniyet görevlilerimize destek olmalarını bekliyoruz. Sarıyer coğrafi olarak çok geniş,  nüfusu da oldukça kalabalık bir yerleşim alanı. Ayrıca bazı mahalleler coğrafi nedenlerden dolayı birbirlerinden kopuk ve emniyetin çalışmasını zorlaştırıcı özelliklere sahip. Bu nedenle halkımızın rahat ve huzurunu kaçıracak her konuda 155 Polis İmdat’ı arayın ve bilgi verin ki, sizlere yardımcı olunsun” dedi.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı bir konuşma yaparken, bölgede gelen şikayetler ışığında alınan önlemleri anlattı. Daha sonra İSTOSEO (İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası) Başkanı Mustafa Keskin, Belediye Meclis Üyesi Selçuk Bozkır ve AK Parti Başkan Yardımcısı Cengiz Tekin de birer konuşma yaptı.

HER ZAMAN POLİSİMİZİN YANINDAYIZ

İSTOSEO Başkanı Mustafa Keskin konuşması sırasında gerçekleştirilen toplantı nedeniyle Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’ya teşekkür etti. Aynı zamanda Maslak Atatürk Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı olan Mustafa Keskin, “Sitemizde yüzlerce dükkan olup, binlerce kişi buradan ekmek parası kazanıyor. Her gün çok sayıda vatandaşımızın araçlarının tamir ve bakımını yaptırmak için geldiği sitemizde emniyet ve güvenliğin sağlanmasında bizlere destek olan polisimize çok teşekkür ederiz. Biz de elimizden geldiğince üzerimize düşen konularda her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Mahalle muhtarları ve siyasetçiler de konuşmalarında huzur toplantısının bölgesini kapsayan üç yerleşim yeriyle ilgili istek ve taleplerini dile getirdi.

http://www.sariyerposta.com/