Kilyos’da kontrolden çıkan kamyon bir sitenin duvarına çarparak durabildi. Uyarı işareti, kasis gibi hız engelleyici hiç bir önlemin alınmadığı Kilyos caddesi yokuşu yeni kazalara davetiye çıkarıyor.
Kilyos’da yokuş aşağı indiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybeden hafriyat kamyonu sürücüsü, bir siteyi çevreleyen duvara çarptıktan sonra durabildi. Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, kamyonun önüne bir araç ya da yayanın çıkmaması facianın önüne geçti. 

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay, dün saat 19.00 sıralarında, Zekeriyaköy Kilyos Caddesi üzerinde meydana geldi.  Kasım Coşkun adlı sürücü,  Bahçeköy yönünden Zekeriyaköy yönüne doğru yokuş aşağı seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon, yokuş boyunca daha da hızlanarak, çevresine tehlikeli anlar yaşattı. Sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, kamyonun yönünün, sürücü tarafından son bir anda değiştirildiği, daha sonra sürücünün kapıyı açarak kendini aşağıya attığı görülüyor.

“FACİA KAVŞAĞI”

Kazanın meydana geldiği kavşak, bölge halkı tarafından "Facia Kavşağı" olarak adlandırılıyor. Kavşak da yaşanan hafriyat kamyonu trafiğine rağmen, kazaların önüne geçmek için hiçbir önlem alınmamış. Yayaların kullanabileceği kaldırımın bile olmadığı caddenin girişindeki levha hariç, hız önleyici kasis, sürücüleri uyaracak trafik levhası olmadığı görülüyor.

KAYNAK: KONTROLDEN ÇIKAN KAMYON SİTE DUVARINA ÇARPTI