Yoğun kar yağışı neden ile Belediye ekipleri her yere yetişemedi. İBB ve Sarıyer Belediye ekipleri ana arterlerle boğuşurken, dükkanlarının önü kapanan Sarıyer esnafı da kendi temizliğini kendi yaptı.
Dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ve tipi bugün de gün boyu etkisini sürdürdü. Etkili olan kar yağışı sonrası belediye ekipleri ile birlikte esnaf da kar temizliği yaptı. Belediye, ana arterlerde yol açma çalışması yaparken, esnafta kendi kapısının önünü temizleyerek kaldırımlarda yürüyemeyen vatandaşlara yardımcı oldu.

ESNAF KAR KÜRÜDÜ ÇOÇUKLAR TADINI ÇIKARDI

Kar yağışı Sarıyer’i adeta felç etti. Dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı aralıksız  devam etti. Gün boyu yağan kar sadece çocuklara yaradı. Çocuklar karın tadını çıkarırken, yollar ve işyerlerinin önleri kar yığınları ile dolan esnafta kar temizliği yaptı. Kızaklarla kayan çocuklar gün boyu kar yağışı ve tipiye aldırış etmedi. Kendi imkanları dahilinde ellerinde kürekleri ile birlikte, işlerini bırakıp kar temizleyen  esnaf ise halkın rahat alışveriş yapması için çalıştıklarını belirtti. Gazetemizi arayan birçok esnafta kar yağışı nedeniyle mağdur olduğunu dile getirdi.

http://www.sariyerposta.com/