1Sarıyer’in tanınmış esnaflarından Mehmet Emin Kılıç’ın eşi Şule Kılıç genç yaşta yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak yaşamını kaybetti.

Uzun süredir yakalandığı hastalık nedeniyle tedavi gören Şule Kılıç için bugün Sarıyer Merkez Camisi’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına katılan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli 2Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, Tarım Müdürü Yavuz Acar, Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, İlçe Müftüsü İbrahim Gemici, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Çakır, Cemil Özbalta, AK Parti Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, Dr. Cengiz Tamer, Nurettin Çelik, Salih Güzel, Şems Çakıroğlu, Abdullah Günay, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Akgündoğdu, Dedeman Lisesi Müdürü Vedat Balcı, Kalkavan Lisesi Müdürü Faruk Genç ve daha birçok dost ve akrabası Mehmet Emin Kılıç ile küçük oğlu Üveys Kılıç’a başsağlığı dileyip, acılarını paylaştı. Yakınları Şule Kılıç’ın ardından gözyaşı döken eşi Mehmet Emin Kılıç ile oğlu Üveys Kılıç’ı teskin etmeye çalıştı.

8Müftü İbrahim Gemici’nin kıldırdığı cenaze namazından sonra Şule Kılıç’ın cenazesi Rumelifeneri’ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Sarıyer Posta olarak değerli insan merhume Şule Kılıç hanımefendiye Allah’tan rahmet, Kılıç ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.