3Engelli bir kızı canlandıran oyuncu Beren Saat ile Uğur Yücel’in baş rollerini paylaştığı ‘Benim Dünyam’ adlı sinema filmi, Sarıyer Spor Salonu’nda ücretsiz olarak gösterildi.

Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen film gösterimine katılan Aktaş ailesi ise hayatlarında ilk kez sinema ortamında film izlemenin heyecanını yaşadı.

Engelli bireylerin sosyalleşmesi kapsamında düzenlenen etkinliğe çok sayıda Sarıyerli  vatandaş katıldı. ‘Benim Dünyam’ adlı filmin gösterimine 1katılanlar arasında hayatlarında ilk kez sinema filmi izlemeye gelenler de vardı. Hüseyin-Rahime Aktaş ve Hasan- Hayriye Aktaş çifti de ilk kez sinema filmi izleyecek olmanın heyecanını yaşayanlardandı.

Beren Saat'in doğuştan engelli bir kızı canlandırdığı filmde, Uğur Yücel genç kızın hayatına girip, ona yaşama sarılmayı öğreten hoca rolünü üstleniyor. Dramatik filmi izleyenlerin duygu dolu anlar yaşadığı gözlendi. Engelliler ve filmi izleyen diğer vatandaşlar gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Sarıyer Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler. (Hilal DİNÇER)