Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Huzur Toplantıları’nda vatandaşların şikayetlerini dinleyen Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, bir yandan da not alıyor. Çamırcı, bir önceki Huzur Toplantısı’nda aldığı notlardaki şikayetlerle ilgili ise hangi çalışmaların yapıldığını tek tek vatandaşla paylaşıyor.
Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, geçen yıl başlattığı huzur toplantılarını bu yılda sürdürüyor. Bu ay ilçe genelinde başlatılan huzur toplantıları devam ederken, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’nın huzur toplantılarına verdiği önem dikkat çekiyor. Müdür Çamırcı, elinde kalem defter, vatandaşlardan gelen şikayetleri tek tek not ediyor.

ŞİKAYETLERİ NOT EDİYOR

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ile birlikte ‘Huzur Toplantıları’na katılan İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı yardımcıları ve karakol amirleriyle birlikte her semtte düzenlenen ‘Huzur Toplantısı’nda ayrı ayrı not alıyor. İlk olarak bir önceki ‘Huzur Toplantısı’nda gelen şikayetleri hatırlatan Müdür Çamırcı, söz konusu şikayetlerle ilgili olarak bir yıl içerisinde hangi çalışmaları yaptıklarını anlatıyor. Eksikliklerle ilgili olarak da, “Kısa sürede tamamlayacağız.”diyen Çamırcı, “Sloganımız zor diye bir şey yok. İmkansız sadece bizim zamanımızı alır.”mesajını veriyor.

Bu ay başlayan Huzur Toplantıları’nın ilkini Rumelihisarı’nda yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü daha sonra sırasıyla Emirgan ve Tarabya’da ‘Huzur Toplantısı’ düzenleyerek, vatandaşları dinledi.

http://www.sariyerposta.com/