Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından zaman zaman gerçekleştirilen huzur toplantılarından biri daha önümüzdeki hafta salı günü Rumelihisarı’nda gerçekleştirilecek. Huzur toplantısı Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin başkanlığında gerçekleştirilecek!

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Huzur Toplantısı düzenlenecek. 6 Aralık Salı günü Rumeli Hisarı’nda gerçekleştirilecek toplantıda Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

6 ARALIK SALI GÜNÜ DÜZENLENECEK

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sarıyer Kaymakamımız, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlerimiz ve bağlı Polis Merkez Amirleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları Yöneticileri, Özel Kurum ve Kuruluşların Yöneticileri, Yerel Yönetim (Mahalle Muhtarları ve Azaları), Kamu ve Özel Eğitim Kurumları Yöneticileri , esnaf ve vatandaşlarımızın katılımıyla, sorunlarına yerinde çözümler getirebilmek adına karşılıklı fikir alış-verişi geliştirmek amacıyla 'Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Huzur Toplantısı düzenlenecektir." denildi.

Yer ve Tarih

06.12.2016 günü saat 11:00 da Hisar Cafe & Resturant 

(Rumelihisarı Mah.Yahya Kemal Cad. No.: 22 Sarıyer)