Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, beraberindeki bürokratlarla beraber 15 Temmuz’da gazi olan Sabri Gündüz’ü evinde ziyaret etti.

Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin gazilere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Bilgin, son olarak 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaralanarak, gazi olan Sabri Gündüz’ü ziyaret etti.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

15 Temmuz darbe girişimi sırasında tankların önüne çıkan vatandaşlar arasında yer alan Sabri Gündüz, bacağından yaralanarak Şişli Etfal Hastanesi’nde 40 gün tedavi gördükten sonra Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavilerini sürdürmeye başladı. Hastanedeki tedavisi devam ederken, geçici olarak evine gönderilen gazi Sabri Gündüz’ü Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin evinde ziyaret etti. Ziyarete Kaymakam Bilgin ile birlikte  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Danışmanı Bilal Taşçı, Beyoğlu Sosyal Hizmetler Müdürü Bilal Şenet, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şemsettin Yalçın, Sarıyer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Seydahmet Koç, Ayazağa Mahalle Muhtarı Mustafa Karaman da katıldı.

Ziyarette gazi Gündüz’e bir kez daha geçmiş olsun dileğinde bulunan Kaymakam Bilgin ve beraberindekiler bir süre sohbet etti.

http://www.sariyerposta.com/