5

Dünya genelinde örgütlü bir sivil toplum kuruluşu olan Rotary Kulübü’nün Zekeriyaköy Şubesi yöneticileri kendilerini halka daha iyi anlatmak ve sosyal faaliyetleriyle ilgili geniş kapsamlı bilgi sahibi olunmasını sağlamak için yerel basınla işbirliği yapmaya başladı.

Rotary Kulübü Zekeriyaköy Şube Başkanı Narin Kalyasoğlu eski başkan Viktor Benbanaste ve yönetim kurulu üyeleri tarafından konuk edilen Sarıyer Posta Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile Haber Müdürü Tuncay Dağlı, yerel basın ve kendi çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundular.

PEHLİVANOĞLU: “YEREL GAZETE OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ”

Maslak Sheraton Otel’deki toplantıda Sarıyer Posta’nın yerel basındaki örnek habercilik anlayışı ve tanıtım ve reklam faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Levent Pehlivanoğlu, “Gazetemiz kurulduğu günden bu yana objektif habercilik çizgisinden sapmadan, her konuda vatandaşı bilgilendirmek için üzerine düşeni yapmaktadır. Bu kapsamda sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin yanı sıra vatandaşların sesini geniş kitlelere duyurmak için de haber, köşe yazısı, ilan ve reklam yayınlayarak gerekeni yapıyoruz. Rotary Kulübü’nün de dünyanın her yerinde olduğu gibi Sarıyer’deki faaliyetlerini de yakından takip, toplumla daha fazla bütünleşmesi için haberler yayınlayıp, sesini duyurmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

4

KALYASOĞLU: “YEREL BASINLA İŞBİRLİĞİ YAPARAK TOPLUMA DAHA FAZLA YARDIMCI OLMAK İSTİYORUZ”

Değişik mesleklerden başka konukların da bulunduğu toplantıda Rotary Kulübü olarak gerçekleştirdikleri faaliyet ve projelerden örnekler veren Narin Kalyasoğlu ise yerel basınla işbirliği yaparak çalışmalarını Sarıyer’de yaşayan insanlara da daha detaylı anlatmak istediklerini söyledi. Kalyasoğlu, “Sarıyer Posta gazetesinin habercilik anlayışını toplumun her sorununa eğilmesi nedeniyle beğeniyoruz. Sarıyer’de bu şekilde kaliteli bir gazete yayınlanıyor olması büyük avantaj. İşbirliği yaparak sesimizi daha iyi duyurup, topluma daha fazla yardımcı olabiliriz. Bize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.