Zehra Çilingiroğu, kırmızı ışıkta duran bir taksiye Ortaköy’de çarptıktan sonra kaçtı. Taksicinin tam 30 dakika kovaladığı Çilingiroğlu, en sonunda Sarıyer Maslak’taki bir siteye girerek, taksicinin maddi zararını karşıladı.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra, Ortaköy’de bir taksiye kırmızı ışıkta durduğu esnada çarptı. Kuruçeşme yönüne giden Zehra, önce taksiciyi atlatmak istedi. Ancak taksici de Akaretler, Etiler ve Ulus civarında tam 30 dakika boyunca Zehra’yı kovaladı. Son olarak Zehra’nın aracının önüne direksiyon kırdı. Aracından inen taksici, Çilingiroğlu’na kızarak, zararını karşılamasını istedi.

“BENİ TAKİP ET, PARANI ALACAKSIN”


Bunun üzerine Çilingiroğlu, gazetecilerin olayı takip ettiğini fark edince taksiciden ricada bulundu. Kendisini takip etmesini istedi ve parayı da ödeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Çilingiroğlu, Sarıyer Maslak’ta bulunan bir sitenin içerisine girdi. Taksiciye burada aracındaki maddi hasarın bedeli ödendi. Taksici de çıkışta hakkını aldığını söyleyerek, siteden uzaklaştı.