Sarıyer Belediyesi düzenlediği etkinlikler ile Sarıyerlilere dolu dolu bir gün yaşattı. İstinye Tersane alanında sünnet şöleni ile başlayan etkinlik Türk Sanat Müziği Korusu ile sonlandı.

Sarıyer Belediyesi dün düzenlediği etkinlikler ile Sarıyerlilerin eğlenceli anlar yaşadığı gün saat 14.00 da başladı, gece yarısına kadar sürdü. 14.00 da başlayan Sünnet Şöleni’nde onlarca çocuğun toplu sünneti yapılırken, çocuklar yarışmalar, animatörlerin gösterileri, skeçler, balon oyunları ile kendilerine ayrılan oyun alanında gönüllerince eğlendi.

“DAHA ADİL BİR ÜLKE VE DÜNYA İÇİN MÜCADELE EDEN TÜM BABALARA SAYGILARIMI SUNUYORUM”

Sünnet Şöleninin ardından çocuklar aileleriyle birlikte Babalar Günü programına katıldı. Etkinliğe katılan ve halktan yoğun ilgi gören Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç, Babalar Günü için yayınladığı mesajda şunları söyledi; “Ailede en az annelerimiz kadar sevginin, mutluluğun, barışın ve adaletin dağıtıcısı konumundaki babalarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Toplumumuzu bir arada tutan tüm değerlere sahip çıkarak daha fazla dayanışma içinde, daha adil bir ülke ve dünya için mücadele eden tüm babalara saygılarımı sunuyorum.” Ayrıca İstinyeli Milli Bisikletçi Nurkan Arkış(59) ve ekibi Babalar Günü'nde "Gönül Köprüsü" kurmak için Çanakkale'ye uğurlandı.

KAPANIŞ TÜRK SANAT MÜZİĞİ İLE

Babalar günü etkinliğinden sonra saat 22.00 da sahneye İnci Yaman Korusu çıktı. İnci Yaman şefliğinde sahneye çıkan Sarıyer Türk Müziği Topluluğu, Türk Sanat Müziği parçaları ile Sarıyerlilere keyifli anlar yaşattı.

KAYNAK: SARIYER DOLU DOLU BİR GÜN YAŞADI