22Sarıyer Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı CHP’li Erol Aydın ile Sarıyer Belediye Meclis Üyesi MHP’li Erol Akkuş’u gazetemizde konuk ettik.

Sarıyer Posta Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ve Haber Müdürü Tuncay Dağlı ile sohbet eden Erol Aydın ve Erol Akkuş ziyaret sırasında siyaset konusuna girmemeye çalıştılar. İkramımız olan çaylarını içen siyasetçi konuklarımız bu arada uzun sürende beri dost ve arkadaş olduklarını, Belediye Meclisi’nde birlikte çalışmaktan da gurur duyduklarını belirttiler.

İşi olduğunu belirten Erol Akkuş, Sarıyer Posta’da ağırlanmaktan mutlu olduğunu belirterek, sohbet ortamından erken ayrılırken, Erol Aydın’la sohbetimiz aday adaylığı üzerine yoğunlaştı.

55EROL AYDIN : “BENİM ÖNCELİĞİM MEVKİ MAKAM SAHİBİ OLMAK DEĞİL, GÖNÜLLERİN DOSTU OLMAK, GÖNÜLLERDE TAHT KURMAKTIR”

Gazetemizde bir süre daha kalarak aday adaylığı konusunda küçük ama önemli mesajlar veren Erol Aydın şunları söyledi:

“Sarıyer için hayırlısı neyse o olsun. İlla ben aday olacağım diye bir şey yok. Ben 27 yıllık siyasi hayatımda hiçbir zaman paraya pula, mala mülke önem vermedim. Benim önceliğim mevki makam sahibi olmak değil, gönüllerin dostu olmak, gönüllerde taht kurmaktır. Çünkü hiçbir insan ölümsüz değildir. Her şey bu dünyada kalacak ve bizler de bizden öncekiler gibi zamanı gelince gideceğiz. Benim tek servetim, mirasım çocuklarıma bırakacağım temiz bir isimdir. Allah bizleri musalla taşından ibret alarak yaşayanlardan eylesin.”



Erol Aydın ve Erol Akkuş’un ziyaretleri sırasında CHP Gençlik Kolları’ndan Erce Hanağası da kendilerine eşlik edip, konuğumuz oldu.